#diet

Meh pm sis ade penimbang ni lagi senang nak monitor lemak kita yang berketul-ketul tu 😂 klik link ini utk wassap: Hani: www.wasap.my/+60135925041/NakOrderPenimbang #nakkurus #penimbangdigitalbodyanalisi #penimbanglemak #nakdiet #naklansing #jomdiet #jomdietsihat #penimbang #diet


0💬Normal

@bodybuilding.fitness.health @bodybuilding.fitness.health @stevekuclo 💪💪Gym clothes and equipment 🌏free shipping worldwide ‼‼USE BFh20 FOR 20%off 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @aolikespro #health #fitness #fit #InstaTags4Likes #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout @appslejandro #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #health #healthy #instahealth #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #lifestyle #diet #getfit #cleaneating #eatclean #exercise


0💬Normal

감자가없어서 버섯 당근 양파 돼지목살 넣은 카레🥘 남은 당근은 생으로 냠냠 🥕


1💬Normal

Definitely feel this 👆🏼 from the long weekend break!!! Get back into the swing of things and order your Fitmeals today! Don’t forget order for Thursday delivery or pick up and get TWO FREE hot cross bun protein balls!!!! *limited stock


1💬Normal

Pengen kurus aja kok repot 😁 Udah ngeluarin uang bnyak,udah ngurangin makan, tiap hari capek karena harus olah raga rutin, tapi berat badan tetep aja ga mau turun tetep aja gendut 😱 TENANG gk ush bingung Gaes !!! Kan ada JIANG ZHI TEA, DOUBLE CELLULOSE & CHITIN CHITOSAN yg dalam waktu 1 minggu aja berat badan kamu bisa turun 5 kg, apalagi 4 minggu 😊 SERIUS ??? Ya serius dong !!! Aman, tanpa efek samping dan ga bikin ketergantungan 😆 Yukk diorder😉 Udah banyak lo yg buktiin ✌ And... Jangan kaget kalo bentar lagi baju dan celana kamu bakal kebesaran semua 😁😁😁 hihihi Chat aja langsung ya dgn ahlinya. Untk info selengkap nya tentang produk dan harga produk langsung add contact kami ya kak :) - wa:0895613088401 #pelangsingtiens #langsing #gendut #gemuk #penurunberatbadan #pelangsing #pelangsingterampuh #pelangsingtermurah #pelangsingbadan #sedotlemak #diet #dietmayo #dietsehat #pramugari#pramugara #model


0💬Normal

RoseBerries’ Customized Drunk Kitty Cats & Skulls with JD Booze tubes 🐱💀🥃


1💬Normal

from @hui1.dd__ 🔥hot&spicy🌶 flavor~😍😍 😲是雞胸肉嗎?說是雞腿肉也能相信的軟滑口感! 這種雞胸肉第一次見! 辛苦減肥 Good bye! 黎同GOOD BODY一齊開心減肥! . . . #減肥 #雞胸肉 #健康 #嫩 #bodybuilding #韓國熱賣 #好身材 #代購 #新產品 #減肥餐單 #身體護理 #韓國代購 #diet #韓國美女 #韓國美男 #健身 #韓國零食 #protein #chickenbreast #便利店零食 #hkfitness#HKIG #dietfood #foodiegram #hkiger #852 #koreafood #healthyfoods#goodbodyhk#hkgym


2💬Normal

ODD BODHA PELANGSING TUBUH. 🎁 Ingin langsing sesuai dengan yang diimpikan? _ 🎀Pelangsing ahli gizi jadi aman ya. . Isi 5 set perbotol untuk 5 minggu (1set diminum untuk seminggu 1x) Minat serius 💯Chat WA: 089699249771 👆 COBA dan BUKTIKAN SENDIRI . . #jalanjalan #jualpelangsing #bisnisonline #olshop #ootdhijab #kulinermalang #travellerindonesia #peka #kulinerbandung #kesehatantubuh #rindu #kulinerpadang #kulinersurabaya #diskon #diskongede #marketingdigital #motivasi #kulinersemarang #motivasihidup #perawatanwajah #promo #openreseller #perawatantubuh #diskonan #dietsehat #langsing #cantik #diet


0💬Normal

🍀 SLIMMING GEL GREEN dan PINK DRW SKINCARE 🍀 Ada yg punya: ❄lengan besar? ❄Paha besar? ❄Perut buncit? Bisa dikecilin, dikempesin pakai slimming gel Green Drwskincare. Slimming gel Green Drwskincare digunakan untuk membantu melunturkan lemak dibagian paha, perut, dan lengan. . . Cuma oles oles cantik aja loh simpel 😍lebih efektif lgi dipakai saat berolahraga Salam sehat dan cantik☺ Konsul gratis, info & pemesanan produk Wa 082233700272 #creamwhitening #creamwajah #drwskincareindonesia #krimpemutih #skincare #creamwhiteningaman #pemutihaman #whiteningcream #creambpom #annisasabyan #diet #drwskincare #raffinagita1717 #obatflekhitam #creamjerawat #klinikecantikan #drwskincaresolo #glutation #lotionpemutih #krimdokter #lipscream #bodywhitening #krimjerawat #obatjerawat #klinikestetika #agendrwskincare #racikandokter #drwskincare #drwskincarepusat #drwskincarebydrwahyutriasmara


0💬Normal

백령도🌿🌱 날씨도 좋고 풍경도 이쁘당🌳🌴 . . #백령도 #인천 #풍경 #바다 #날씨좋아 #풍경이쁘다 #백령도왔어요 #화요일 #평일 #follow #diet #다이어트똥망 #살쪘어 #헬료일 #다이어트 #다이어터 #일상 #인친해요 #겨울 #winter #like #친구해요 #좋아요 #❤️ #좋아요눌러줘요 #맞팔 #선팔 #선팔맞팔


0💬Normal

Pengen kurus aja kok repot 😁 Udah ngeluarin uang bnyak,udah ngurangin makan, tiap hari capek karena harus olah raga rutin, tapi berat badan tetep aja ga mau turun tetep aja gendut 😱 TENANG gk ush bingung Gaes !!! Kan ada JIANG ZHI TEA, DOUBLE CELLULOSE & CHITIN CHITOSAN yg dalam waktu 1 minggu aja berat badan kamu bisa turun 5 kg, apalagi 4 minggu 😊 SERIUS ??? Ya serius dong !!! Aman, tanpa efek samping dan ga bikin ketergantungan 😆 Yukk diorder😉 Udah banyak lo yg buktiin ✌ And... Jangan kaget kalo bentar lagi baju dan celana kamu bakal kebesaran semua 😁😁😁 hihihi Chat aja langsung ya dgn ahlinya. Untk info selengkap nya tentang produk dan harga produk langsung add contact kami ya kak :) - wa:0895613088401 #pelangsingtiens #langsing #gendut #gemuk #penurunberatbadan #pelangsing #pelangsingterampuh #pelangsingtermurah #pelangsingbadan #sedotlemak #diet #dietmayo #dietsehat #pramugari#pramugara #model


0💬Normal

Celebrating special occasions like this.. Instead of a cake having one pastry only else I'm gonna have it all making myself put on weight (that's on way to shrink)... #celebration #pastry #diet #running #exercise #ballons #redballon #birthday #love#heart#candle #moose #lovinglife❤️


0💬Normal

Pengen kurus aja kok repot 😁 Udah ngeluarin uang bnyak,udah ngurangin makan, tiap hari capek karena harus olah raga rutin, tapi berat badan tetep aja ga mau turun tetep aja gendut 😱 TENANG gk ush bingung Gaes !!! Kan ada JIANG ZHI TEA, DOUBLE CELLULOSE & CHITIN CHITOSAN yg dalam waktu 1 minggu aja berat badan kamu bisa turun 5 kg, apalagi 4 minggu 😊 SERIUS ??? Ya serius dong !!! Aman, tanpa efek samping dan ga bikin ketergantungan 😆 Yukk diorder😉 Udah banyak lo yg buktiin ✌ And... Jangan kaget kalo bentar lagi baju dan celana kamu bakal kebesaran semua 😁😁😁 hihihi Chat aja langsung ya dgn ahlinya. Untk info selengkap nya tentang produk dan harga produk langsung add contact kami ya kak :) - wa:0895613088401 #pelangsingtiens #langsing #gendut #gemuk #penurunberatbadan #pelangsing #pelangsingterampuh #pelangsingtermurah #pelangsingbadan #sedotlemak #diet #dietmayo #dietsehat #pramugari#pramugara #model


0💬Normal

더바디랩을 사랑해주시는 모든 분들에게 보내는 사진입니당😍😍 . 요즘 회원권 문의부터 세미나 일정까지, 많은 문의가 들어오고 있습니다 ! . 1. 회원권의 경우, 현재 월요일에서 토요일까지 센터를 오픈하고 있음에도 불구하고 기존 회원님들의 수업이 모두 예약이 되어 있어 (4월 23일 기준, 6월 21일까지 완료) . 기존 회원님들께 제공하는 서비스와 수업의 질이 떨어지지 않도록 하기 위해 추가적으로 신규 회원을 받을 수 없다고 판단, 세션이 만료되는 회원님이 생기거나 장기간 수업 진행이 어려운 기존 회원님들의 공석에 한해 등록을 진행하고자 합니다. . 2. 2018년 매월 진행되던 세미나의 경우, 송구스럽게도 대학 강의, 특강, 빅이벤트 행사 등으로 인해 4월까지는 진행이 어려울 것으로 판단, 오는 5월부터 다시 재개할 예정입니다:) . 홍보나 광고 없이 이렇게 폭발적으로 많은 문의에 더없이 감사드리며, 앞으로도 변함없이 좋은 서비스와 행복을 나눌 수 있도록 발전하는 더바디랩이 되겠습니다😄😄 . 항상 감사드리고 사랑합니다❤️❣️‼️ . . ✅분당서울대병원 임직원 전담 트레이너 출신 ✅뉴발란스 우먼 비키니 챌린지 담당 트레이너 ✅하버드 메디컬 스쿨 인증 피트니스 전문가 ✅대한체력코치협회 체력코치 . 웨이트 트레이닝, 필라테스, 메디컬 트레이닝 전문 . 자세한 상담 및 수업문의👇🏼👇🏼 📱카카오톡 thebodylab ☎️031-711-6740 📩thebodylab@naver.com . #더바디랩#THEBODYLAB#운스타그램#운동하는여자#오오티디#다이어트#필라테스#운동#데일리#일상#workout#pilates#instafit#fitness#gym#gymlife#daily#diet#pt#model#selfie#love#motivation#fit#소통#lifestyle#셀스타그램#럽스타그램#선팔#맞팔


1💬Normal

درود به همگی چون یکم کند پیش میرفت تعریفام، امروز دیگه کل روند رو گذاشتم و خلاص، از الان دیگه به روز پیش میریم. تو پست بعدی دتاکس واتر خوشمزه داریم. #bypasssurgery#diet#losingweight#detoxwater#detox_water#detoxdrink #بایپس_معده#جراحی_معده#کاهش_وزن#بایپس_کلاسیک_معده#بایپسکلاسیک#لاغری_سریع#دتاکس_واتر


0💬Normal

Kesana kemari lemak gak kunjung rontok?? Masih dibully ajah dan terus2an dikatain yg bikin kuping panas?? Kamuu masih sabarr aja?? Sdh waktunya musti percayakan ama Dtozym n Wmp.. kagak ribet ini ono.. makan tetep jalan.. ini baru yg namanya diet asyikkk... Distributor Resmi WIDYA ‌SYIFA HERBAL STORE JOGJAKARTA ‌PT. HWI JOGJAKARTA ‌🏍 cod jam 10:00 s/d 20:00 ‌💶Transfer BCA ‌🚚 Hari H lgsg dikirim ‌📲 invite pin bbm D7EAECC5 ‌📲 WA: 085643445912 ‌ follow akun di bawah ini yaa guys . . . pasti Follback kok. ‌📲 FACEBOOK @Widya Syifa ‌📲 INSTAGRAM @Widya Syifa ‌ 👑Widya Syifa👑 ‌Harga lebih hemat ‌‌ ‌#suplemen #herbal #alami #HWI #chat #nesv #mrpro #frutablend #wmp #cmp #dytozym #healthy #glucella #repeat #hwijogja #calseabone #jerawat #dietmudah #dietsehat #diet #wmp #pelangsing #hwi #peninggibadan #syahrini #aliando #tinggi #pemutihwajah


0💬Normal

⁣⠀ ⁣⠀ WHAT PROGRESS IS REALLY LIKE⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ “Imagine that you have an ice cube sitting on the table in front of you. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ The room is cold and you can see your breath. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ It is currently twenty-five degrees. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ Ever so slowly, the room begins to heat up.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ Twenty-six degrees.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ Twenty-seven.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ Twenty-eight.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ The ice cube is still sitting on the table in front of you.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ Twenty-nine degrees.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ Thirty.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ Thirty-one.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ Still, nothing has happened.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ Then, thirty-two degrees. ⁣⁣The ice begins to melt. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ A one-degree shift, seemingly no different from the temperature increases before it, has unlocked a huge change.”⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⠀ (James Clear, Atomic Habits)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ Breakthrough moments are often the result of seemingly insignificant actions, which combine to produce a significant change. Similarly, incorporating healthy lifestyle habits often appears to make no difference at all, until you cross a critical threshold.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ In the early and middle stages of fat loss, you expect to make linear progress, and you get frustrated when that doesn’t happen. During this time, it’s important to keep in mind that with any compounding process, the most significant outcomes are delayed.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ ⁣⁣⁣⁣⠀ ⁣⁣⁣This is why it’s so difficult to build lasting habits. You make a few changes (you hit the gym every day for a month), you fail to see any real results (your body still looks the same) and so you throw in the towel (back to netflix and chill). But in order to achieve a significant change, your healthy habits need to persist long enough to break through this plateau.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ Complaining about not making progress despite working hard, is like complaining about an ice cube that didn’t melt when you heated it from twenty-five to thirty-one degrees. Your work was not wasted; it was just being stored and compounded. All the magic happens at thirty-two degrees.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀ ⁣⁣⁣⁣⠀ ⁣⁣⁣Continued below in comments 👇⁣⠀


1💬Normal

Not where I want to be. Still working tho. Ig takin this down cuz of copyrights 🖕🏽


2💬Normal

A global shift to a plant-based diet is a win-win for both human health and the environment. By making an environmentally and heart healthy transition to a mostly plant-based diet, the least we can do to is make an impact today. For our health and our Planet. 🥦🌶🥑🌍 #earthday #earthday2019 . . . . #plantbaseddiet #healthychoice #stayhappy #makeanimpact #savetheplanet #vegetarian #diet #cleaneating #grains #vegetables #simplyhealthy #simmishummus #simmisfoods #kathmandu #nepal


0💬Normal

#20190423 오늘의 기록. 출근하니 책상에 예쁘게 놓여있는 아이들. 내가 다이어트한다고 소문소문 내놨더니 이것저것 좋은것들을 살포시 두고가는 천사같은 슨생님들💕 느무느무 귀욥다😍 #daily #instadaily #선팔하면맞팔 #인친환영 #오늘의기록 #todayphoto#daily #데일리그램 #설정샷 #일상 #일상공유 #셀스타그램 #맞팔해요 #소통환영 #인친환영 #건강한돼지 #디톡스 #먹고살빼기 #피트니스 #diet #건강하게살빼기 #건강한다이어트 #다이어트그램 #다이어트기록 #다이어트일지 #대구 #경북 #안동 #의성 #영주 #군위


1💬Normal

@satisfyfitness If you want to buy our products you have the site in bio. #abs #exercise #cardio #instafit #happy #instagram #diet #gymmotivation #body #beautiful #picoftheday #meditation #music #goals #selfie #crossfit #travel #food #beauty #fun #healthylifestyle #eatclean #fitness #gains #fitnessgirl #me #followme #inspiration #weightloss #nutrition Copyright by Vegan Food - @vegan_govegan If you want this post to be deleted send me a message or comment and wait 24 hours, If i did not answer probably i'm at work, but do not worry i check on the weekend. If you want to buy our products you have the site in bio. @satisfyfitness


0💬Normal


1💬Normal

더위도 많이 타는 난데, 뱃살 팔뚝살 다 꽁꽁 가리고 다닌다고 그동안 고생많았다 나자신ㅠㅠ 이제 맘편히 옷차림 가볍고 시원하게 다닐수있어서 진짜 너무좋아....! . . . . . #2주다이어트 #단기간다이어트 #다이어트 #diet #걸그룹다이어트 #모락한의원 #서울 #강남 #역삼 #한의원 #체질개선 #체질개선다이어트 #한방다이어트 #다이어트한약 #몸매 #몸매스타그램 #다이어트성공 #다이어트후기 #일상 #daily #다이어트추천 #소통 #팔로우 #좋아요 #선팔 #맞팔 #다이어터 #다이어터그램 #인바디


0💬Normal

Salah satu produk Best Seller FAT SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN! Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk. Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik. Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya! Info 📲Line: @ndy3462w (pakai @ di awal) 📲Wa:0822-9962-1324 #pengingemuk #orangkurus #ngakak #kocak #2019gantipresiden #maugemuk #diet #dagelanvideo #tipsgemuk #tipssehat #indonesiaidoljunior #anaksehat #indomusikgram #indovidgram #bukankalengkaleng #herbalgemuk #prank #bosenkurus #dramaindonesia #netizenindo #mimiperi #viavallen #jokowi #maelle #gadingmartin #skinnyfabs #chattime


0💬Normal

ODD BODHA PELANGSING TUBUH. 🎁 Ingin langsing sesuai dengan yang diimpikan? _ 🎀Pelangsing ahli gizi jadi aman ya. . Isi 5 set perbotol untuk 5 minggu (1set diminum untuk seminggu 1x) Minat serius 💯Chat WA: 089699249771 👆 COBA dan BUKTIKAN SENDIRI . . #jalanjalan #jualpelangsing #bisnisonline #olshop #ootdhijab #kulinermalang #travellerindonesia #peka #kulinerbandung #kesehatantubuh #rindu #kulinerpadang #kulinersurabaya #diskon #diskongede #marketingdigital #motivasi #kulinersemarang #motivasihidup #perawatanwajah #promo #openreseller #perawatantubuh #diskonan #dietsehat #langsing #cantik #diet


0💬Normal

#Repost @rida.afreenfatima • • • • • • Its easy to use powder make it hassle free to mix and taste. I reconstituted the powder with water as mention and got my healthy drink ready in seconds. It tasted like original fruit and felt great. Highly recommended as I came across this kind of fruits powder and it tasted so yum and have a cooling effect on my tummy. Thanks to Nattfru for producing this juice powder. It is 100% Natural,No Preservative,Nutrient contents are similar to natural Bael,Ready to use,the smart way to add nutrients to your diet 45gm of pouch. A freeze dried/Lyophilised product) which carries a lot of health benefits like being rich source of vitamins, goodness of fresh fruits in totality with its nutrients of pulp/fibre, natural without added preservatives beside having great taste...So what are you waiting for get your hands on your favourite flavours and try them today – available on Amazon. In collaboration with @nattfru 🍹🍈


1💬Normal

@binlog_ 곧이다친구야 힘내💟 @biholic_ 자기는 그만놀러다니구..부럽💟 . . -A.P.S(AtemPause Studio)- ✔100%REAL 8:1 기구필라테스, 요가, 플라잉요가 ✔등록시 최신 인바디 무료 체형분석 ✔익산시 영등동 요거프레소3층 ✔상담문의 063.831.3111 ✔디엠 혹은 카톡 ap3111 (편하게 문의주세요^-^) #yoga #pilates #healthy #diet #workout #익산 #전주 #군산 #익산태닝 #필라테스 #요가 #익산요가 #익산필라테스 #익산기구필라테스 #익산플라잉요가 #익산pt #익산개인피티 #필라테스강사 #영등동요가 #영등동필라테스 #익산아템파우제 #아템파우제 #요가복 #운동하는여자 #요가강사


0💬Normal

🔅What is gestational diabetes? Gestational diabetes is a type of diabetes that develops during pregnancy. Diabetes means your blood glucose also called blood sugar is too high. Too much glucose in your blood is not good for you or your baby. Gestational diabetes is usually diagnosed in the 24th to 28th week of pregnancy. Managing your gestational diabetes can help you and your baby stay healthy. . . 🔅Symptoms and causes: Gestational diabetes often has no symptoms, or they may be mild, such as being thirstier than normal or having to urinate more often. Gestational diabetes is sometimes related to the hormonal changes of pregnancy that make your body less able to use insulin. Genes and extra weight may also play a role. . . 🔅Management and treatment: Managing gestational diabetes includes following a healthy eating plan and being physically active. If your eating plan and physical activity aren’t enough to keep your blood glucose in your target range, you may need insulin shots. . . 🔅After your baby is born: If you had gestational diabetes, you are more likely to develop type 2 diabetes. Your child is more likely to become obese or develop type 2 diabetes. You may be able to lower your and your child’s chances of developing these problems by reaching a healthy weight, making healthy food choices, and being physically active. . . 🔅Prevention: You can lower your chance of getting gestational diabetes by losing extra weight before you get pregnant if you are overweight. Being physically active before and during pregnancy also may help prevent gestational diabetes.


1💬Normal

오늘은 내 일주일중 개 빡신날 체력이 넘 바닥나서 머리 돌아버리는 날~~~~~~~~이미 돌아버린 사진 #esteelauder #blush


2💬Normal

#sheawa Face Cream! Shea butter base, Cocoa Butter, Coconut Oil, Extra Virgin Olive Oil. Vegetable Glycerin, Vitamin E. To nourish skin beyond your imagination! 👍🏾


1💬Normal

Alright guys I am in much need of some help. Does this stuff actually make you lose weight? Or help boost metabolism??


2💬Normal

I’m ready for new things in life. I’m ready to do things on the weekends and go places and take pictures and be active again ugh why when will I be able to love myself?


1💬Normal

"Uống & Cảm nhận..." Life is like a cup of TEA. It's all in How you make it 😉🙆🍀💕 . 🌟🍵 [ TRÀ SỮA ] 🌿 Trà sữa truyền thống: 39k 🌿 Trà sữa Khoai môn: 39k 🌿 Trà sữa Sâm dứa: 39k 🌿 Trà sữa Matcha: 47k 🌿 Trà sữa Caramel: 47k 🌿 Trà sữa Chocolate: 49k 🌿 Trà sữa Chocolate Cookies: 55k • • ☟☟☟ 💁‍️💁‍️ Full Menu:《 Menuduha 》 ••••••°•••••°•••••°•••••°••••• 📞📞 Hotline đặt hàng: 0909.722.751 👀


15💬Normal

"Uống & Cảm nhận..." Note to self: "RELAX" 💃😆😁 . 🌟🍵 [ TRÀ SỮA ] 🌿 Trà sữa truyền thống: 39k 🌿 Trà sữa Khoai môn: 39k 🌿 Trà sữa Sâm dứa: 39k 🌿 Trà sữa Matcha: 47k 🌿 Trà sữa Caramel: 47k 🌿 Trà sữa Chocolate: 49k 🌿 Trà sữa Chocolate Cookies: 55k • • ☟☟☟ 💁‍️💁‍️ Full Menu:《 Menuduha 》 ••••••°•••••°•••••°•••••°••••• 📞📞 Hotline đặt hàng: 0909.722.751 👀


19💬Normal

"Uống & Cảm Nhận..." Have a lovely weekend! 😍💕🌿 . 🍃 TRÀ CHANH: 38k ☞ Sài Gòn / Hà Nội • 🍃 TRÀ (+ Đào miếng): 49k ☞ Trà Dâu / Trà Táo / Trà Mâm xôi / Trà Đào • 🍃 SET Trà 5 chai (+ Đào miếng): 230k • • ☟☟☟ 💁‍️💁‍️ Full Menu:《 Menuduha 》 ••••••°•••••°•••••°•••••°••••• 📞📞 Hotline đặt hàng: 0909.722.751 👀


21💬Normal

"Uống & Cảm Nhận..." Strawberry Banana Milk 😋🍓🍌 . 🍵 [ BANANA MILK ] 🍌 Original Banana Milk + Boba: 48k 🍌 Original Banana Milk: 55k 🍌 Strawberry Banana Milk: 55k 🍌 Caramel Banana Milk: 55k 🍌 Matcha Banana Milk: 55k 🍌 Chocolate Banana Milk: 55k 🍌 Chocolate Cookies Banana Milk: 55k • • ☟☟☟ 💁‍️💁‍️ Full Menu:《 Menuduha 》 ••••••°•••••°•••••°•••••°••••• 📞📞 Hotline đặt hàng: 0909.722.751 👀


20💬Normal

"Uống & Cảm Nhận..." Be Y O U R S E L F today. You look beautiful like that 💕 . 🍵 [ YO SHAKE ]: 49k/Chai 🌸 Yo Aloe Orange 🌸 Yo Blueberry 🌸 Yo Kiwi 🌸 Yo Raspberry 🌸 Yo Strawberry 🌸 Yo Kiwi - Raspberry 🌸 Yo Kiwi - Strawberry 🌸 Yo Raspberry - Strawberry 🌸 Yo Aloe Orange - Kiwi 🌸 Yo Aloe Orange - Raspberry 🌸 Yo Aloe Orange - Strawberry • • ☟☟☟ 💁‍️💁‍️ Full Menu:《 Menuduha 》 ••••••°•••••°•••••°•••••°••••• 📞📞 Hotline đặt hàng: 0909.722.751 👀


16💬Normal

"Uống & Cảm nhận..." . 🥛 [ OAT MILK - Sữa tươi yến mạch ]: 49k/Chai 🔥 Original Oat Milk 🔥 Strawberry Oat Milk 🔥 Caramel Oat Milk 🔥 Matcha Oat Milk 🔥 Chocolate Oat Milk 🔥 Chocolate Cookies Oat Milk • • • • ☟☟☟ 💁‍️💁‍️ Full Menu:《 Menuduha 》 ••••••°•••••°•••••°•••••°••••• 📞📞 Hotline đặt hàng: 0909.722.751 👀


6💬Normal

"Uống & Cảm nhận..." Create your destiny!! 💥 • • • ☟☟☟ 💁‍️💁‍️ Full Menu:《 Menuduha 》 ••••••°•••••°•••••°•••••°••••• 📞📞 Hotline đặt hàng: 0909.722.751 👀


16💬Normal

"Uống & Cảm nhận..." Quality over Quantity 😉💗💕 • • • ☟☟☟ 💁‍️💁‍️ Full Menu:《 Menuduha 》 ••••••°•••••°•••••°•••••°••••• 📞📞 Hotline đặt hàng: 0909.722.751 👀


13💬Normal

"Uống & Cảm Nhận..." Matcha Banana Milk 😍😋🌿🍌 . 🍵 [ BANANA MILK ] 🍌 Original Banana Milk + Boba: 48k 🍌 Original Banana Milk: 55k 🍌 Strawberry Banana Milk: 55k 🍌 Caramel Banana Milk: 55k 🍌 Matcha Banana Milk: 55k 🍌 Chocolate Banana Milk: 55k 🍌 Chocolate Cookies Banana Milk: 55k • • ☟☟☟ 💁‍️💁‍️ Full Menu:《 Menuduha 》 ••••••°•••••°•••••°•••••°••••• 📞📞 Hotline đặt hàng: 0909.722.751 👀


15💬Normal

Next Page